tag:blogger.com,1999:blog-3048706707317370220.post3843300183778714951..comments2023-08-07T17:35:03.598+03:00Comments on Huhmare goes Moscow: Sitruuna-marenkipiirasullahttp://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3048706707317370220.post-4477926666405386102013-04-29T20:51:53.115+03:002013-04-29T20:51:53.115+03:00Kiitos vinkeistä! Olisi ehkä kannattanut perehtyä ...Kiitos vinkeistä! Olisi ehkä kannattanut perehtyä asiaan hieman paremmin ennen kuin lähtee söhläilemään keittiöön, mutta hauskaa oli ja hyvää tuli!ullahttps://www.blogger.com/profile/10159388089757096663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3048706707317370220.post-25609375262277753762013-04-29T19:50:12.566+03:002013-04-29T19:50:12.566+03:00Tohottimella tulee kyllä hienompi pinta kuin uunis...Tohottimella tulee kyllä hienompi pinta kuin uunissa.<br />Pohjan nostamista vuokaan helpottaa pitkä, kahvaton kaulin, jonka ympärille pohja on helppo rullata kevyesti. "Tavallinen" marenki vispataan kylmänä ja kypsytetään uunissa, yleensä pitkään ja matalalalla lämmöllä. Voi sitä laittaa piirakan päällekin mutta rakenteesta tulee mielestäni ikävää höttöä. Sveitsiläinen marenki kypsennetään vesihauteessa ja italialaissa valkuaisten joukkoon lisätään kuumaa sokerilientä, joka kypsentää valkuiaiset. Nämä kaksi sopivat mielestäni paremmin kuorrutukseen. Paksuus on hyvä kun marenki on paksua, kiiltävää ja vatkauskuviot jäävät näkyviin. Tuo näyttää kuvassa sopivalta.Anonymousnoreply@blogger.com