sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Chorizomustekalapasta


En ymmärrä miksi emme ole aikaisemmin käyneet Arvo Kokkosen tehtaanmyymälässä! Paitsi että se on aivan mahtava paikka, se on täällä Vantaalla, aika lähellä jopa.

Kävimme Jannen kanssa tutustumassa Arvo Kokkosen myymälään ja ostimme tietty kopallisen mereneläviä, mm. mustekalaa.

Chorizomustekalapasta
1/2 pieniä mustekaloja
2 chorizo makkaraa
1 porkkana
1 sellerinvarsi
1 sipuli
2 valkosipuloin lynttä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 punainen chili
1 dl punaviiniä
oliiviöljyä paistamiseen
persiljaa
pastaa

Sulata ja huuhdo mustekalat. Pilko porkkana, selleri, sipuli ja valkosipuli pieneksi. Kuumenna öljyä kattilassa ja kuullota siinä vihannekset. Leikka mustekalat pienemmiksi paloiksi ja lisää kattilaan. Paista hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja punaviini. Lisää myös silputtu chili. Anna kiehua hiljalleen noin tunti. Tarksita että mustekala on mureaa.

Pilko chorizo makkarat ja paista pannulla. Lisää kypsät makkarat kastikkeeseen. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja chilijauheella.

Tarjoile pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti