maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lomaterveiset Malesiasta!


Ihana loma! Vietimme ensin neljä yötä Kuala Lumpurissa josta jatkoimme matkaamme rantakohteeseen. KL:ssä ehdimme myös Formula 1 kisoihin! Sää oli koko matkan ihanan kuuma - ainoa päivän aikainen sadekeli olikin sitten formulakisoissa. Onneksi kisaa päästiin kuitenkin jatkamaan, eikä käynyt kuten muutama vuotta sitten samaisessa paikassa, kun kisat keskeytettiin kokonaan.

Malesia oli myös ihana ruokamaa. Malesialainen ruoka perustuu eri etnisisiin ryhmiin: Malesialainen, Kiinalainen, Intialainen, sekä Nonya-keittiö, joka on tietyntyyppinen Aasialainen fuusiokeittiö. Kaikkia näitä saimme maistella. Myös Japanilainen keittiö oli hyvin edustettuna. Itse Malesialainen ruoka oli hyvin samanlaista kuin Indonesialainen ja yleistä olivat eri satay-vartaat, nasi goreng, jne.

Blogi unohtui kyllä kokonaan loman aikana ja kuvia ruokaseikkailuista tuli harmittavan vähän. Alla kuitenkin muutama kuva matkaltamme.


Kiinalaisen ravintolan angry bird special?

Edellisen kuvan kala valmiina - höyrytettynä.

Nonya-ruokaa ja kana-satay.

Hummeria.

Grillattuja katkarapuja.

Grillattu kala.
1 kommentti:

  1. Lomahuhmareesta:
    Olipa mukavia ruokakuvia itäisiltä mailta! Tuli sekä nälkä ruokaa että itämaanmatkustamista. Ei voi muuta kuin onnitella teitä kahta onnekasta lomasta ja tuntea hiljaa itsellään pientä vihreätä kateutta....

    Lasse

    VastaaPoista