Jonkin aikaa sitten tv:stä tuli Nigellan ruokaohjelma ja siinä hän oli ymmärtääkseni tehnyt kampasimpukoita curryhernepyreellä. Itse en jaksoa nähnyt, mutta Jannen mukaan se meni jotenkin näin.
Kuivaa kampasimpukat ja mausta suolalla, pippurilla ja vähäisellä cayennepippurilla. Paista kuumalla pannulla rypsiöljyvoiseoksessa muutama minuutti per puoli. Meidän kampasimpukat olivat niin isoja, että halkasimme ne.
Kiehauta herneet ja laita monitoimikoneeseen. Soseuta. Mausta currytahnalla ja crème fraichella.
Ja voilà - ruoka valmis.
Lisäksi tarjosimme jokirapuja valkosipuliaiolissa. Valkosipulia oli reippaasti - ihanaa!
Oli muuten hyvää. Ja ruoanlaittoon meni noin 15 minuuttia! Se oli erittäin kiva perjantaiateria kun raskaan viikon jälkeen ei jaksanut oikein enää illalla panostaa pitkänpuoleiseen reseptiin.
Tällaista currytahnaa käytimme hernepyreen maustamiseen. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti