tiistai 29. lokakuuta 2013

Viikonloppukuvia


Janne oli hirvimetsällä viime viikonloppuna Keski-Suomessa ja minä lähdin poikkeuksellisesti mukaan. Olipa hyvä päätös! Sääkin taisi olla parempi siellä kuin mitä olisi ollut täällä pääkaupunkiseudulla. Tuossa yllä on kuva lauantaiaamusta Keiteleellä. Aahh...

Viikonloppuna söimme tuoreita Keiteleen muikkuja. Nam. Ja kun Janne metsästi minä kävin suppilovahverometsällä. Ajattelin että on vähän myöhäistä suppismetsälle, mutta kattia kanssa, sain ainakin ämpärillisen suppiksia viikonloppuna. Söimme myös ihanassa vanhassa leivinuunissa tehtyä nyhtöpossua. Ihana viikonloppu.

Tämän lisäksi, yhden hirven kaadon yhteydessä Janne sai tappaiset. Jee! Hirven maksaa olen syönyt ennenkin, mutta nyt saatiin myös sydän ja munuaiset. Sydän toki luvattiin saman tien äidilleni... siis koiran ruoaksi. Aikuisen sonnin sydän ei kuulemma ole välttämättä kovin maukasta... ?

Noh, näistä tappaisista lisää myöhemmin, toivottovasti. Mutta olipa kiva käydä Keski-Suomessa syksyllä. Yleensä käyn vain kesä-heinäkuussa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti