lauantai 25. heinäkuuta 2015

Paistettu turska ja katkarapukastike

 
Eilen teimme taas Kala-Auton antimista iltapalaa. Tällä kertaa kyseessä oli turska. Meidän lähi-Cittarista saa harvemmin turskaa, joten ostimme sitäkin pakasteena. Lisukkeeksi tuli kylmä katkarapukastike ja uusia perunoita.
 
Kala-Auto on kyllä mainio. He käyvät aika ajoin ovellamme, mutta yhtä hyvin voi tehdä tilauksen netissä ja he tuovat tuotteet kotiovelle. Toimitus on maksuton. Kala-Auto kertoo sivuillaan, että heidän tuotteensa tuotetaan eettisesti ja kestäviä periaatteita noudattaen ja sekin lämmittää mieltäni.
 
Kala-Auto on vuodesta 2006 toimittanut kala- ja äyriäistuotteita joka puolelta maailmaa suoraan kotitalouksille seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Salo, Tammisaari, Hankoo, Raasepori, Lohja, Tampere, Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Lovisa, Kotka, Kouvola ympäristöineen.

Paistettu turska
1 turskan file per syöjä
suolaa, pippuria, kalamaustetta
vehnä- ja korppujauhoja

Katkarapukastike
kourallinen kypsiä katkarapuja
2 rkl majoneesia
2 rkl kermaviiliä
2 tl dijon-sinappia
suolaa, valkopippuria
tilliä

Aloita tekemällä katkarapukastike. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Hienonna katkarapuja hieman ja sekoita majoneesiseokseen. Hienonna mukaan kourallinen tilliä. Mausta dijon-sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Mausta kalan fileet suolalla, pippurilla ja kalamausteella. Pyöritä fileet vehnä- ja korppujauhoseoksessa. Paista fileet kauniin ruskeiksi voiöljyseoksessa. Tarjoile katkarapukastikkeen ja uusien perunoiden kanssa. Koristele tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti