perjantai 27. syyskuuta 2013

Teurastamon Portti - stadin paras burgeri?


Kävimme työkavereiden kanssa eilen lounaalla Teurastamon Portissa, Helsingin Kalasatamassa. Oikeastaan olimme menossa Kellohalliin siihen naapuriin, mutta poikkesimme katsomaan kehuttua Teurastamon Porttia jonka burgerit ovat kuulemma todella hyviä. Ja niin siinä kävi, että pelkästään tuoksu tässä paikassa oli niin hyvä, ettemme päässeet sieltä enää ulos, vaan jäimme sinne syömään paljon kehutut hampurilaiset. Emmekä katuneet!  Olisiko kyseessä stadin parahaat hampurilaiset?

Teurastamon Portti on siis Lihakauppa Roslundin uusi aluevaltaus Teurastamon alueella. Lihakaupan yhteyteen on tehty pieni lounaspaikka, josta saa näitä fantastisia burgereita, vaihtuvaa kotiruokaa, patonkeja, salaatteja ja muuta sellaista. Ja tuo kuva ei sitten tee oikeutta. En oikeasti muista milloin olisin viimeksi syönyt noin hyvän hampurilaisen.

Harmittaa oikeastaan kovasti, sillä olin töissä tuossa Teurastamon vieressä kahdeksan vuotta. Ja heti kun vaihdoin työpaikkaa, tulee paikasta oitis Helsingin meat packing district. On se niin väärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti