torstai 17. huhtikuuta 2014

Berliini!

 

No nyt se sitten tapahtui. 40 vuotta tuli täyteen! Tämän kunniaksi Janne organisoi viime viikonloppuna yllätysmatkan Berliiniin. Mukaan tuli myös siskot miehineen. Minun käskettiin vain pakata viikonloppukassi ja matkan määränpää paljastui vasta lentokentällä.

Olipa ihana matka! Kiitos kaikille.

Berliinissä kevät oli jo pitkällä ja aurinko paistoi sen verran lämpimästi, että pystyi istumaan terdellä kaljalla. Matka oli lyhyt ja sukkuloimme lähinnä pakkonähtävyyksiä ihmetellen ympäri Berliiniä. Mikään gourmet matka tämä ei ollut; ruoka oli lähinnä döner ja currywurst painotteista. Ja pretzeliä tietty.


Sen verran oli pakko leikkiä foodya, että käytiin kuitenkin kehutussa KaDeWe:n ruokakerroksessa, joka nyt oli lähinnä itsensä kidutusta. Nyyh, olispa tuollainen kauppa kodin lähellä. Tosin, ruokakustannukset voisi nousta kohtuuttomasti... 

Paras ruokakokemus oli Espanjalais-Portugalilainen ravintola La Sepia. Me olemme kaikki viettäneet jonkin verran aikaa Portugalissa, joten tämä tuntui luontevalta valinnalta. Hyvä paikka!

La Sepia, Marburger Straße 2, Berliini

La Sepia

3 kommenttia:

 1. Oi, kivan kuuloinen yllärimatka. Pretzelit ja currywurstithan on maukkaita murkinoita, varsinkin oluen kanssa. :) Niin ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 2. Todella viivästyneet synttärionnittelut! Nam noita pretzeleitä, näyttävät tosi hyviltä.

  VastaaPoista
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

  VastaaPoista