torstai 14. heinäkuuta 2016

Hot water!


Lämmintä vettä! Ihanaa!


Moskovassa lämmin vesi tulee joistain keskitetyistä pömpeleistä joita nähtävästi pitää huoltaa joka vuosi. Näin ollen Moskovalaisten lämmin vesi suljetaan pois käytöstä pariksi viikoksi per kesä. Aika ikävää. Ei kuulosta ehkä kovin pahalta, mutta kyllä se niin on, että kylmä vesi on aika kylmää. Kokeilkaa vaikka!


Tämä ei tullut meille onneksi yllätyksenä. Suomalaiset moskoviitti-tuttavamme varoittivat meitä tästä etukäteen ja neuvoivat hankkimaan asunnon jossa on oma boileri. Näin luulimme tehneemme. Näin ei käynyt. Lieneekö kysymys väärinymmärryksestä vaiko jostain muusta... tiedä häntä.


Meillä kävi kuitenkin aika hyvä onni tänä ensimmäisenä kesänä. Lähdimme Suomeen pienelle lomalle juuri ennen kuin lämpimän veden tulo loppui ja minä itse tulin takaisin muutama päivä sitten - ja tänään saatiin jo lämmintä vettä! Janne missaa koko homman sillä on edellen Suomessa ja palaa Moskovaan vasta huomenna.

2 kommenttia:

  1. Huu, minä en ole millään tasolla kylmien suihkujen ystävä. Näin vanhemmiten vielä vähemmän. Enää en vapaaehtoisesti edes mene kylmään veteen uimaan.

    VastaaPoista