lauantai 13. huhtikuuta 2013

8 satunnaista asiaa - vastaus haasteeseen


No voihan haasteiden haaste! Saimme kiertävän haasteen kertoa satunnaisia asioita ja levittää haastetta edelleen muille ruokabloggaajille. Tämä lienee kiertänyt jo jonkin aikaa, joten on jo haaste löytää kenelle jatkaa! Kiitos kuitenkin Pastanjauhantaa-blogille haasteesta! Tarkoitus oli vastata ihan hetimiten, mutta loma tuuppasi väliin ja bloggaus jäi unholaan.

Tässä haasteessa pitää:
1. Kiittää haasteen antajaa
2. Jatkaa haaste kahdeksalle ruokabloggaajalle
3. Ilmoittaa tästä haasteesta näille kahdeksalle
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään

Tässä siis muutamia ruokablogeja joita itse lueskelen kun kaipaan inspiraatiota ja heitan heille haasteen:

Campasimpukka
Cebicin keittiössä
Garam Masala
Ketun Keittiössä
Kokkeillaan 
Puolialaston kokki
Soul Kitchen
Vatsasekaisin Kilinkolin

Ja ne kahdeksan satunnaista asiaa:

1. Tulimme Jannen kanssa eilen Tokiosta! Huonoinkin syömämme ruoka oli todella hyvää! Olenkin aina sanonut, että Japaniin voisi matkustaa ihan vain ruoan takia. Tästä lisää myöhemmin.

2. Söimme molemmat ensimmäistä kertaa raakaa kampasimpukkaa Tokiossa. Se oli hyvää. Ja vaikka kuinka pidämme Kala-Auton antimista, en usko että niiden kampasimpukoita söisimme raakana...

3. Vaikka reseptiä etsiessäni surffailen enimmäkseen netissä, on sekä minulla, että Jannella pakottava tarve ostaa ruokakirjoja. Jotka valitettavasti usein jäävät ilman käyttöä kirjahyllyyn. Mikä siinä on että niitä on pakko ostaa vaikka tietää ettei niitä käytä?

4. Janne on meistä se parempi kokki, etenkin mitä tulee lihan käsittelyyn. Pakko se on myöntää.

5. Leikimme joskus Jannen kanssa "Jos voisit syödä loppuelämäsi vain yhden maan ruokaa, mikä maa se olisi?". Emme ole koskaan päätyneet mihinkään vastaukseen. Se on mahdotonta. Usein olen taipumassa Kiinaan, sillä se on niin iso maa, että varmaan löytyy aika iso variaatio... mutta silti.

6. En ole muistaakseni käynyt Mäkkärissä tai Hesessä ainakaan viiten vuoteen, saati sitten Kotipizzassa. Sitä huomaa, että mitä vähemmän pika-/roskaruokaa syö, sitä vähemmän sitä haluaa.

7. En pidä Coca-Colasta.

8. Olemme pakkomielteisiä matkailijoita ja suunnittelemme jo nyt seuraavaa lomaamme Etelä-Afrikkaan joulukuussa (liput on jo ostettu!). Olemme tästä innoissamme etenkin siksi, että saamma oppaiksemme siskoni perheensä kera. Jee!1 kommentti: