keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Suolakurkkua, hunajaa ja smetanaa


Joskus ruoanlaitto voi olla todella yksinkertaista. Oikeastaan, tällä kertaa ei itse asiassa valmistettu mitään, laitettiin vain esille. Sisareni oli miehensä kanssa meillä syömässä ja kiitos Saaralle, saimme tämän maittavan alkupalan. Ajattelin kuitenkin laittaa sen tänne blogiin, ihan vain muikkarina, että joskus voi päästä helpollakin.

Minulle ei jostain syystä ole koskaan tullut mieleenkään tehdä (laittaa?) tätä kotona, mutta sitä on tullut kyllä maisteltua mm. Ravintola Kasakassa. Tämähän on aika klassinen kombinaatio. Siskoni lisäsi tähän vielä kaalisalaattia. Sopii loistavasti.

Sisareni käytti valkosipulisuolakurkkuja, pippurilla maustettua smetanaa, juoksevaa hunajaa ja kaalisalaattia purkista. En ole mikään iso hunajan kuluttaja ja katsoin aika kriittisesti tuota hunajan määrää mitä Saara kurkuille lorotti, mutta ei sitä kyllä liikaa tullut.

Tämä pitää muistaa tulevaisuudessa. Oikotie onneen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti