maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tattikausi avattu!

 

Olimme viikonloppuna maalla Satakunnassa ja avasimme tattikauden. Pääsääntöisesti sieniä oli kuitenkin vielä aika vähän. Kanttarrelleja on toki ollut jo monta viikkoa ja nyt löysimme ensimmäiset tatit ja rouskut. Viikonlopun saaliiksi saimme aika paljonkin tatteja, enimmäkseen herkkutatteja, sekä myös kohtalaisen määrän kanttarelleja ja parin pienen salaatin verran rouskuja.

Pohdimmekin sunnuntailounaan yhteydessä, että sienieä tuli kyllä syötyä viikonloppuna ihan mahdottoman paljon. Söimme rouskusalaaattia, tattimuhennosta, tattimunakasta ja kanttarellikeittoa. Lähiruokaa parhaimmillaan!

2 kommenttia:

  1. Vau! Me emme ole vielä nähneet kuin muutaman satunnaisen haperon ja lehmäntatin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin löysin harmittavan paljon sappi- ja lehmäntatteja... Mutta on se vaan niin hienoa kun löytää herkkutatin!

      Poista